Info

Hei ja lämpimästi tervetuloa Voimapaikkaan!

Olen Voimapaikan "kylänvanhin" ja iloitsen sydämestäni kun saan vihdoin esitellä Voimapaikan sellaisena kuin se kypsyi mielessäni jo vuosia. Toivon, että viihdyt sivuillamme ja lataat hyvää oloa.

Toiminta-ajatuksemme on "Iloa Ihmisyydestä". Mikä voisi olla parempi tavoite kuin tulla ihmiseksi - aidoksi omaksi itseksi - ja kantaa ihmisyytensä ilolla? "Olet paras oma itsesi, paremmin kuin kukaan muu voisi olla", olen kirjoittanut runokirjassani Sanat joita etsit. Uskon ihmiseen ja ihmisyyden voimaan meissä.

Matka yrittäjänä on jatkunut jo pian 30 vuotta. Tällä hetkellä pidän stressistä palautumisen kursseja TRE® -menetelmällä, joka poistaa syväjännityksiä ja nostaa esiin rentoutta. Välillä hiljennyn kirjoittamaan ja tekemään rentoutusäänitteitä, runoilemaan ja opiskelemaan lisää elämästä ja meistä ihmisistä.

Elämä on tarjonnut minulle kodin ja kasvun paikkoja monilla paikkakunnilla. Mukaan on mahtunut kiireistä käännöstoimistoyrittäjyyttä, ammatin- ja elämänmuutos ja luovuuden pariin astuminen. Mielessäni soi usein laulu lempilinnuistani joutsenista. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. Oivaltamiseen, sydämensä äänen kuulemiseen käy polku rentoutumisen ja pienten pysähtymisten kautta. Sydämen ääni kuuluu hyvin hiljaa. Kurjet ja palokärjetkin ovat minulle rakkaita. Ja pikkulinnut ja perhoset. Ja... taidan olla riippuvainen luonnosta.

Kiitos, että olet löytänyt nämä sivut.
Ilahdun kaikista viesteistäsi!

lämmölläSatu Pusa
NLP Trainer & Master Coach
Certified TRE® Provider
Rentoutusohjaaja SHY


Ostoskori
Haluamasi ovi:
© 2008 Sun Text Oy - Muurainkatu 2 B 53500 Lappeenranta - puh: 0400 854 005 - e-mail: