TRE®- kurssit

TRE®- kurssit

Tervetuloa TRE® -stressinpurkuun
Tension / Stress / Trauma Releasing Exercises

TRE® on toiminnallinen rentoutumismenetelmä, joka purkaa stressiä ja edistää toipumista syvistäkin jännitystiloista. Elimistö purkaa harjoituksella ekologisesti jo tarpeettomaksi jääneitä varomoodeja vapauttaen voimavaroja. TRE® vaikuttaa oloon monin myönteisin tavoin. Harjoitukset soveltuvat niin fyysiseen palautumiseen kuin henkisesti kuormittavan työn rasituksista palautumiseen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja lisäämään itsetuntemusta.

Harjoitus perustuu autonomisen hermoston palautumisreaktioon ja kehon luontaiseen kykyyn palautua ylikuormitustiloista lihasvärinällä/-tärinällä. Harjoitusliikkeiden käynnistämä palautumisrefleksi aktivoituu lonkan syvistä lihaksista ja etenee harjoituskertojen myötä muuallekin kehoon vapauttaen fascia- ja lihaskireyksiä.

Kyky rentoutua yhä syvemmistä jännityksistä ja eri kehonosien kireyksistä etenee prosessina palautumisen tehostuessa vaiheittain. TRE® harjoittelua on innostavaa jatkaa, kun sen on oppinut. Tule mukaan kurssille tai tilaa virkistävä Tyky-TRE® ryhmätunti tai peruskurssi työyhteisölle. Tilaus- ja tutustumistunteja myös yhdistyksille ja muille ryhmille.

Harjoitteluun on hyvä varata joustavat jumppahousut sekä lämmintä puettavaksi harjoituksen jälkeen.


Satu Pusa
Certified & Advanced TRE® Provider
p. 0400 854 005

Tarkemmin TRE-esittely ja kurssit Voimapaikan Oivallusten talossa. Osaan kursseista ilmoittautumislinkki tämän valikon sivuissa.


Ostoskori
Haluamasi ovi:
© 2008 Sun Text Oy - Muurainkatu 2 B 53500 Lappeenranta - puh: 0400 854 005 - e-mail: